Goede Bijbelstudies alleen mogelijk door uw steun

Bijbel studie

Wij willen dat een nieuwe generatie binnentreed in het hart van het levende Woord van God, opdat zij hierdoor worden getransformeerd en vernieuwd. Dit doen wij door goede Bijbelstudies te geven en verspreiden en daarbij hebben we uw steun nodig!

"Het is voor ons een stap in geloof om de inkomen van ons gezin afhankelijk te laten zijn van donateurs, maar we zien verder niemand deze handschoen oppakken, terwijl er zoveel honger is naar het Woord" vertelt Gerrie Conen, mede oprichter van het Sint Paulus instituut.

"De bijbel is voor veel  katholieken slechts een verzameling geworden van verhalen en achtergronden die ons kunnen inspireren. In veel bijbelstudies zien we een persoonlijke geloofsbenadering, zonder echte diepgang of dorre theologisch-academische benaderingen. Daar willen wij verandering in brengen!"

"De kracht van deze Bijbelstudies licht in het feit dat ze worden gegeven vanuit het hart van de Kerk, in het licht van de liturgie en de levende traditie, opdat steeds meer mensen Christus zelf ontdekken, zoals op die eerste paasnacht: “Was het niet hartverwarmend zoals Hij onderweg met ons sprak en de Schriften voor ons opende? (Lucas 24:13-37). "

Helpt u mee het Woord van God te verkondigen? U kunt ons steunen door een eenmalige gift, maar door een periodieke gift helpt u ons een fundament te leggen onder dit werk.

Persoonlijke info

Maak een account aan (niet verplicht)
Bepalingen

Totaalbedrag: €10,00