Genesis tot Jezus poster Bijbel cursus Sint Paulus Instituut Scott Hahn verdieping
Categories: Bijbel 1 Comment

Genesis tot Jezus – Bijbel cursus voor u!

Genesis tot Jezus: een Bijbel cursus voor iedereen!
In 7 lessen de Bijbel opnieuw ontdekken, in uw parochie, jongerengroep, gebedsgroep…

Genesis tot Jezus is een nieuwe Bijbel cursus van Dr. Scott Hahn en zijn vrouw Kimberley Hahn, in samenwerking met het St. Paul Center for Biblical Theology. Nu is de cursus voor het eerst beschikbaar in het Nederlands voor iedereen die Gods grote en vaderlijke plan, de rode draad, wil leren zien door de hele Bijbel heen. De cursus laat de wereld van de Bijbel op een nieuwe manier tot leven komen door te ontdekken hoe God de komst van Jezus op zoveel manieren heeft voorbereid. Dit materiaal is een prachtige hulp om te leren de Bijbel op een nieuwe manier te lezen vanuit het hart van de Katholieke Kerk. Deze cursus geeft een verdiepende inleiding die de verhalen tot leven brengt en het eigen geloof verdiept.

 

Compleet materiaal voor deelnemer en inleider

De cursus kan gegeven worden in parochies, studie- en gebedsgroepen, vormings- en verdiepingsmomenten, etc. Het Werkboek kan voor elke deelnemer aangeschaft worden, het Leiderspakket bevat het gedrukte werkboek en digitaal geleverde PowerPoints en volledige inleiderteksten voor de inleider die de cursus geeft. Compleet materiaal dat kant en klaar wordt aangeleverd, waardoor weinig voorbereiding nodig is en ook een drukke pastoor, diaken of catechist eindelijk weer meer catechese kan gaan geven.

 

Reacties van deelnemers pilot cursussen

“Een nieuwe wereld die voor me opengaat, waarvan ik geen idee had dat die in de Bijbel te vinden was, echt een openbaring.” (Deelneemster aan catechesegroep) – “Ik kende veel van de verhalen wel, maar begin nu pas de samenhang en diepere betekenis echt te ontdekken!” (trouwe parochiaan, 72 jaar oud) – “Wat een mooie manier om de Bijbel als één geheel te ontdekken en te zien hoe alles naar Jezus wijst en in Hem vervuld wordt!” (Jongere voorbereidend op opname in de Katholieke Kerk)

 

Genesis tot Jezus bestellen

De cursus Genesis tot Jezus is te bestellen via de webwinkel. Het werkboek voor de deelnemer kost € 17,50 en het Leiderspakket (incl. één werkboek) kost € 45,- excl. portokosten.

Vader Johannes van Voorst

Priester van Jezus Christus, gewijd dank zij Christus’ genade en werkzaam in Zijn Wijngaard. Ik heb een grote liefde en passie voor Christus en de Waarheid waarin wij de vrijheid van de kinderen Gods mogen ontdekken.

One Comment

 1. Ik ben zeer geinteresseerd in de Bijbel en wil in de toekomst een Bijbelclubje oprichten maar mij hier eerst grondig op voorbereiden.
  Het werkboek is dat tevens het boek wat vermeld werd?
  Wat zijn de kosten van deze Bijbel cursus?
  Gaarne uw antwoord.
  Vriendelijke groeten
  Antoinette van Roijen – Kivits.

Comments are closed.