Bijbelcursus Genesis tot Jezus

Genesis tot Jezus: een Bijbel cursus voor iedereen! In 7 lessen de Bijbel opnieuw ontdekken, in uw parochie, jongerengroep, gebedsgroep…

Genesis tot Jezus is een Bijbel cursus van Dr. Scott Hahn en zijn vrouw Kimberley Hahn, in samenwerking met het St. Paul Center for Biblical Theology. Leer Gods grote en vaderlijke plan als rode draad zien door de hele Bijbel heen. De cursus laat de wereld van de Bijbel op een nieuwe manier tot leven komen door te ontdekken hoe God de komst van Jezus op zoveel manieren heeft voorbereid. Dit materiaal is een prachtige hulp om te leren de Bijbel op een nieuwe manier te lezen vanuit het hart van de Katholieke Kerk. Deze cursus geeft een verdiepende inleiding die de verhalen tot leven brengt en het eigen geloof verdiept.

Flyer Genesis tot Jezus Bijbelcursus Sint Paulus Instituut Scott Hahn

Compleet materiaal voor deelnemer en inleider

De cursus kan gegeven worden in parochies, studie- en gebedsgroepen, vormings- en verdiepingsmomenten, etc. Het Werkboek kan voor elke deelnemer aangeschaft worden. Daarmee kunnen de deelnemers goed volgen wat de inleider vertelt.

Het Leiderspakket bevat het gedrukte werkboek en digitaal geleverde PowerPoints en volledige inleiderteksten voor de inleider die de cursus geeft. Compleet materiaal dat kant en klaar wordt aangeleverd, waardoor weinig voorbereiding nodig is en ook een drukke pastoor, diaken of catechist eindelijk weer meer catechese kan gaan geven.

Het materiaal is primair bedoeld om in een groep door iemand gegeven te worden en met het werkboek kan het goed gevolgd worden. Het kan ook gebruikt worden voor zelfstudie, hoewel het daar niet op gericht is.

Reacties van deelnemers

“Een nieuwe wereld die voor me opengaat, waarvan ik geen idee had dat die in de Bijbel te vinden was, echt een openbaring.” (Deelneemster aan catechesegroep) – “Ik kende veel van de verhalen wel, maar begin nu pas de samenhang en diepere betekenis echt te ontdekken!” (trouwe parochiaan, 72 jaar oud) – “Wat een mooie manier om de Bijbel als één geheel te ontdekken en te zien hoe alles naar Jezus wijst en in Hem vervuld wordt!” (Jongere voorbereidend op opname in de Katholieke Kerk)

Genesis tot Jezus bestellen

De cursus Genesis tot Jezus is te bestellen via de webwinkel. Het werkboek voor de deelnemer kost € 17,50 en het Leiderspakket (incl. één werkboek) kost € 45,- excl. portokosten.

Waar wordt de cursus gegeven?

Momenteel of binnenkort in meerdere groepen en parochies, waaronder Den Haag, Den Bosch, Lisse, Wieringermeer en Lomm (Limburg).

Kijk HIER voor alle info en om je nog op te geven.

Genesis tot Jezus Bijbel cursus voor iedereen nieuw Sint Paulus Instituut