Categories: Nieuws

Zalig Pasen! Jezus Christus is waarlijk Verrezen!

Zalig Pasen!

Christus is Verrezen! Hij is waarlijk Verrezen! Alleluia!

In grote vreugde en grote dankbaarheid vieren wij deze nacht en de komende weken het grootste Feest van het Christelijke jaar: dat Jezus Christus, nadat Hij zijn leven gaf aan het Kruis om onze zonden te dragen, door de dood heen brak en op de derde dag, volgens vele voorspellingen, opstond uit de dood. Hij stond op, brak de ketenen van de dood, en verscheen aan Zijn leerlingen om hen te laten zien dat Hij sterker is dan zonde en dood. Hij gaat ons voor, wij mogen Hem volgen.

Met de woorden van de Heilige Apostel Paulus in de epistel van de Paaswake: “Door de dood die Hij gestorven is, heeft Hij eens voor al afgerekend met de zonde; het leven dat Hij leeft, heeft alleen met God van doen. Zo moet ook gij uzelf beschouwen: als dood voor de zonde en levend voor God in Christus Jezus.” (Romeinen 6, 11)

Vader Johannes van Voorst

Priester van Jezus Christus, gewijd dank zij Christus’ genade en werkzaam in Zijn Wijngaard. Ik heb een grote liefde en passie voor Christus en de Waarheid waarin wij de vrijheid van de kinderen Gods mogen ontdekken.